viernes, 22 de mayo de 2009

RECORDANT XISCO


RECORDANT XISCO


Només havien passat dues hores des que ens diguérem adéu; allà, al Santuari de Lluc, tots junts haviem compartit taula, il•lusions, projectes de futur. De sobte, una cridada telefònica va canviar els esdeveniments del dia: l’alegria es va convertir en tristesa, la tranquil•litat en preocupació, les rialles en plors. Tot era tant complicat que ens costava creure que pogués ser veritat: Havíeu tingut un accident de cotxe i tu, Xisco, eres el més perjudicat.

No fou necessari massa temps de convivència per conèixer com eres en realitat: obert a qualsevol sug•geriment, disponible en tota ocasió, amable envers els teus amics, afectuós amb els de més a prop. El teu cor era molt gran per acollir tots aquells que a tú s’acostaven.

I fou, precisament, aquest gran cor el que et va jugar una mala passada: incongruències de la vida.

Però la vida segueix i els que aqui hem quedat, sovint te recordarem. Des d’allà, deixa, tu, sentir la teva presència en aquell punt de ball, en aquella excursió organitzada, en aquella estància a l’hotel, en aquell frit o paella que prepararem perquè les activitats del grup siguin sanes i dolces fent honor en el seu nom, i que, sens dubte, era el teu desig.

domingo, 17 de mayo de 2009

CAMPIONAT DE BALL

Tenim uns mestres de categoria!
En aquest video es pot veure que ballen molt bé i per això han fet el tercer lloc en el Campionat d´Espanya de balls llatins.
Enhorabona!

martes, 5 de mayo de 2009

Hola a tod@s

En plena primavera del 2009 el grupo excursionista mel d´abella inicia su camino en el mundo de los blogs.
Procuraremos sea un lugar de comunicación donde reflejaremos nuestras experiencias, aventuras y todo aquello que tienda a fortalecer el espíritu de compañerismo.
Ojalá despertemos tu interés y cualquier colaboración será bien recibida.
Un saludo.