sábado, 31 de diciembre de 2011

FESTA NADAL 2011

El passat dia 23 de desembre (divendres) els bailongos celebrarem la finalització del primer trimestre.

Desprès de la classe de ball, tots els assistents pararem taula i tastarem les “delikatessen” que tothom va portar. No va faltar el bon vi ni el cava.

Seguidament tots els qui volgueren, varen beure (ben calentet) el “cafetó curt” o el “cafetó llarg” o el “tallat”o el “descafeïnat”,amb sucre o sacarina,amb tassa o tassó , amb llet de vaca o cabra… gràcies a l´ aportació feta per na Cati (aquí riguérem molt).

Bé, bromes apart, tot va estar molt bé. Destacar també la felicitació que personalment ens va fer abans del sopar, el president de l’associació de veïnats (Sr. Poncio).

Finalment i per fer encara més animada la festa, tothom participà en l’amic invisible amb excel•lents regals i moltes rialles.

Va esser una nit plena d’alegria, pau, il•lusió, pròpia d’aquests dies on tots i totes ens desitjarem unes bones festes.

Salut i un BON ANY 2012!!!
Saludos
Toni

viernes, 16 de septiembre de 2011

3ra. TROBADA ESTIU 2011

Sopar a casa de n´Arnau

Una meravella de lloc i una gran hospitalitat es el que gaudiren els bailongos aquest dissabte 2 de setembre a n´es Bosquet la casa dels anfitrions Arnau i Antònia.
Els trons i llamps que se sentiren al principi donaren pas a una nit estrellada i musical.
Hi hagué molt de ball i no mancà la rialla i la alegria.
Chapeau pels anfitrions i salut per a tothom!
Saludos!

miércoles, 31 de agosto de 2011

GERMAN OPEN ALEMANIA

Unes fotos meravelloses de la competició dels nostres mestres a Alemània on participaren 5000 parelles.
Això es ballar!
Saludos!








lunes, 22 de agosto de 2011

2na TROBADA ESTIU 2011

El passat divendres 5 d´agost els bailongos es reuniren novament aquest estiu, aquesta vegada a la casa den Miguel, al terme de Son Ferriol on varen gaudir de la seva casa.
Un lloc privilegiat, on la gent va gaudir a més d´un bon sopar, d´una bona conversa i d´una agradable música.Com era d´esperar no va faltar el ball.
La vetlada va estar molt bé ja que tots els convidats se n´anaren contents.
Chapeau Miguel!
Saludos.

lunes, 1 de agosto de 2011

1ra. TROBADA ESTIU 2011





Els bailongos gaudiren el dissabte 2 de juliol d´un sopar a la fresca on tothom va poder tastar una gran varietat de salat i dolç que portaren els assistents.
La festa tingué lloc a la casa den Xisco i na Queta, un immillorable indret on els anfitrions tingueren cura de tots els detalls ( presentació de les taules, música, begudes ), la qual cosa va fer que l´estància fou molt agradable.
Després del sopar es lliuraren uns diplomes de molt bona qualificació a cada parella (ja,ja,ja)
La festa acabà tard amb molt de ball.
Saludos!

martes, 12 de julio de 2011

EXHIBICIÓ CAN PASTILLA 2011

El dissabte 11 de juny tingué lloc l´exhibició de final de curs 2010-11.
Els alumnes de ball de saló feren una "roda de merengue" i després participaren d´un sopar a la fresca que oferiren als participants i socis de l´associació de veinats.
La festa va acabar amb un concurs de ball ( Rock, Fox-trot i Bachata).
Alegria i diversió acompanyaren tota la nit.
Saludos!

domingo, 29 de mayo de 2011

FAENA I DINAR

S´ha volgut donar un nou aspecte al local de ball, i gràcies a la col.laboració dels professors i alguns alumnes de ball de saló s´ha pintat i s´han penjat taulers per poder posar informació, avisos i fotos dels events.
En aquesta mateixa jornada i desprès de la feina feta ha tingut lloc un gran dinar a l´exterior on un gran nombre de bailongos han gaudit d´una exquisita paella feta per en Xisco (el rei de la cuina).
El dinar ha estat molt complet ja que no hi ha faltat res:fruita (nispros), ensaïmada, xampany i per acabar un bon cafè de na Cati (si això és guerra que no vengui la pau).
Enhorabona als participants.
Saludos

jueves, 17 de marzo de 2011

BALL DE COMPETICIÓ I DESFRESSES

Ací teniu unes fotos dels nostres mestres quan anaren a competir a Son Cugat.

També podeu veure els bailongos que a més de ballar i fer bons menjars gaudiren amb les seves desfresses. Desfresses que feien mirera!Les parelles posaren tota la seva creativitat i es desfressaren donant a la festa molt de color, llum i fantasia.
Enhorabona a tots/es!